Udvalg

Fjernvarmeudvalg:

Vi har nu fået 3 tilmeldinger til vores “fjernvarmeudvalg” og derfor er der ikke behov for flere deltagere for nuværende, bestyrelsen vil gerne takke for den relativt store interesse. Dette udvalg skal nu startes op, og vil følge op, søge information om rammer og muligheder, og melde ud til alle beboere.

Vej- og trafikudvalg:

Dette udvalg holdt sit første møde for et par uger siden med to repræsentanter fra Padborgvej. På mødet blev det aftalt at der skulle søges repræsentanter fra henholdsvis Oddervej og Oksbølvej, til at indgå i udvalget. Formålet med udvalget er at man på grundlag af input fra tidligere generalforsamlinger, vil gennemgå alle vores veje og områder, i forhold til at øge sikkerheden og sænke farten i vores område.

Gruppen vil undersøge forskellige punkter, for at komme med oplæg til bestyrelsen. Noget skal sættes i sving straks, andet til undersøgelse/godkendelse.

Der er altså brug for yderligere deltagere i udvalget, så hvis du bor på Oddervej eller Oksbølvej og kunne have interesse i at deltage i dette arbejde, så skriv en besked til bestyrelsen@norsvej.dk.

– Bestyrelsen

Der er lukket for kommentarer.